Termín hromadného odeslání objednávek do Čech je 26.5.2024!!

Odhazujem čepice!

Tak tu máme začátek března! To je ten čas kdy odhazujem z hlavy čepice a než si úplně troufneme na odhalenou hlavu a odkryté dutiny, přesedláme na chvíli na čelenky nebo barety. Obojí není špatná varianta, protože každému vyhovuje něco jiného. Čelenka je všudypřítomná kámoška, kterou můžeš ráno nasadit a odpoledne při sluníčku zase sundat a schovat do kabelky, tašky, batohu nebo kapsy u bundy. Baret je malinko víc specifická pokrývka hlavy, pro kterou jak jsem zjistila, musíš získat odvahu si obléct. Teď to nemyslím z vlastní zkušenosti, já jsem si baret oblíbila na první nasazení a nosím ho opravdu moc ráda. Nicméně z reakcí a průzkumu ostatních zjišťuju, že to není taková samozřejmost, za jakou jsem to já považovala.

Prakticky se mi poslední dobou stává často, že se můj vkus naprosto odlišuje od vkusu ostatních. A teď nastává otázka, je to dobře? Nebo špatně? Já razím heslo buď výjimečná a nechtěj splynout s davem! A toho se opravdu držím. Jasně i já  mám ráda jednoduchou módu, ale podvědomě se svúj outfit vždycky snažím něčím rozbít. Ať už je to výrazný doplněk nebo naopak výraznější kousek oblečení. A o tom to přeci je ne? Po světě nemusí chodit pět stejných žen v na chlup stejně poskládaném kusu oblečení. 

Tak abych přešla k tématu. Čelenkou nic nezkazíš a budeš za ni ráda, ještě minimalně měsíc a půl. Nicméně s baretem budeš za hvězdu!